SunGarden

Szolárium szalon

 

A szolárium krémekről általában:

Szoláriumkrém használatával 30-40 %-kal eredményesebben barnulunk, így kevesebb szoláriumozással, gyorsabban elérhetjük a kívánt hatást és a megszerzett barnaság tartósabb lesz.Bizonyos területek (pl. arc, láb stb.) sokszor nehezebben barnul, illetve érzékenyebb, mint a test többi része. Ezért fejlesztettek ki olyan speciális kozmetikumokat, amelyek segítenek az ilyen probléma megoldásában. A szolárium krémekben található aktív hidratáló, anti-aging hatóanyagok,  védik, ápolják a bőrt, segítenek megelőzi az apró ráncok kialakulását és a már meglevő ráncokat elhalványítják. Szemmel látható a különbség a között, aki rendszeresen használ szolárium kozmetikumot és a között, aki nem ápolja a bőrét. Hiába barna a bőr, ha látványra szürkés színű, vízhiányos.Ezek a speciális kozmetikumok felkészítik a bőrt a következő szoláriumozásra is, feltöltik azt a barnuláshoz elengedhetetlen anyagokkal. (pl. Tirozin, béta-karotin stb.)Elkerülhetjük a jellegzetes „szolárium szagot” szolárium krém használattal, mivel intenzív illatukkal elnyomják a kellemetlen illatot.A szolárium kozmetikumokat speciálisan a szoláriumozáshoz fejlesztették ki, így -az egyéb kozmetikumokkal ellentétben- nem tartalmaznak fototoxikus (fényérzékeny) anyagokat. Ezért a szoláriumozáskor semmilyen más kozmetikumot sem szabad használni! (pl. testápoló, smink, parfüm stb.)A speciális szoláriumozás után használatos kozmetikumok segítségével nem csupán szebb és tartósabb lesz a megszerzett barnaság, hanem –a testápolókkal ellentétben- antioxidáns, ránctalanító tulajdonságuk biztosítja a bőr védelmét is. Ezeket nem közvetlenül a szoláriumozás után, hanem a két szoláriumozás között fürdés, zuhanyzás után reggel és/vagy este a testápoló helyett kell használni.A szolárium kozmetikumok nem tartalmaznak fényvédőt, ezért nem használhatók napozáshoz, sőt éppen ellentétesen működnek, hiszen a szerepük az, hogy az UV fény minél hatékonyabban hasznosulhasson a szoláriumozás ideje alatt.Ha önnek a barnulás mellett a bőre védelme is fontos, kérje a szoláriumban recepciósunk segítségét, akik tanácsot ad abban, hogy melyik szolárium krém az ön számára legmegfelelőbb.Üzletünkben széles választékban kaphatók tasakos és nagy kiszerelésű gazdaságos flakonos kozmetikumok is.

Egy kis ízelítő termékeinkből:

 

Brown Sugar

Hisszük, hogy az elbűvölően szép barnaság igényli a megfelelő bőrápolást is, ezért csak a legjobb, leghatékonyabb és legexkluzívabb krémeket forgalmazzuk! Ezek a termékek Amerikában már több, mint 30 éve egyet jelentenek a színvonalas barnulással!
Szeretnénk elérni, hogy Magyarországon is győzzön a minőség.

 

Australian Gold 

Australian Gold szoláriumkrémek

Érdemes kipróbálnia az Australian Gold szolárium kozmetikumokat, mert

5 csillagos minőség elérhető áron, barnítást segítő, önbarnító tartalmú és after típusú szoláriumkrémek is megtalálhatóak a termékpalettán, bőrgyógyászatilag tesztelt, uv-relax tesztelt termékek.

Kozmetikum családok:

 

Brown Sugar

 

 

Australian Gold